torsdag 16 juni 2011

Nördtjej slog till!

Jag har bokat flygbiljetter till London! Det var för några dagar sen, men jag tröttnar inte på att prata om det.

Anledningen till att jag åker i sommar är faktiskt för att gå på galapremiären av den sista Harry Potter filmen. Några av mina vänner sa "Men är det inte jättesvårt att få biljetter dit?" Jo det är det, jag åker dit för att stå utanför och kolla på kändisarna. Man får tycka att jag är knäpp, det här är sista filmen och vad folk tycker om vad jag lägger mina pengar på, det skiter jag faktiskt fullständigt i. Jag är i London på förmiddagen den 6 juli, den 7 juli är premiären. Ska köa med massa andra galningar och jag blir helt varm i hjärtat av att tänka på det. Jag har aldrig haft en sån möjlighet att träffa utländska fans och jag ÄLSKAR att träffa annat folk som är precis lika knäppa som jag.

Det här är sista filmen och alltså sista chansen att få göra något sånt här. Jag vill se alla skådespelare, men mest av allt är det upplevelsen jag är ute efter (och Rupert Grint <3333) jag längtar som en galning. Samtidigt är jag nervös, tänk om jag förväntar mig för mycket? Men jag tror att jag som alltid kommer bli positivt överraskad över hur kul det är att bara hänga med nördar.

Sen är det så att jag åker hem tidigt den 11 juli, vilket innebär att jag har några dagar extra i London där jag kan bete mig lite mer normalt. Det känns bra jag älskade London i mars och jag är säker på att intrycket inte kommer bli sämre den här gången!

London Calling, höhö mycket vitsigt med bild från telefonkiosk kände jag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar